+90 (534) 236 18 04

   Urologjia

   Klinika e Urologjisë merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe kancereve të traktit urinar mashkullor dhe femëror (veshkat, uretrat, fshikëza e urinës dhe uretrës) dhe të organeve riprodhuese mashkullore (penisi, testisi dhe gjëndra e prostatës).

    

   Klinika e Urologjisë përdor mjete mjekësore dhe kirurgjikale për trajtimin e këtyre kushteve, të quajtura çrregullime urogjenitale. Të dy çrregullimet strukturore dhe funksionale të traktit urinar mashkullor dhe femëror dhe organet riprodhuese të mashkullit hetohen në këtë klinikë. Këto ekzaminime përfshijnë qasje të përgjithshme të tilla si teste laboratorike dhe metoda të imazhit të cilat përdoren nga të gjitha disiplinat mjekësore, por janë të disponueshme edhe metoda diagnostike specifike të urologjisë. Midis tyre janë cistograma (vizualizimi i fshikëzës me rreze X), analiza e spermës, testet urodinamike (matja e presionit dhe vëllimit intravesikal), uroflowmetria, antigjeni specifik i prostatës, cistoskopia, ureteroskopia, cistourethrografia anuluese dhe biopsia e prostatës.

   Një zgjidhje “pa dhimbje” për dhimbjet e shkaktuar nga Gurët në veshkë: Trajtimi Endoskopik i Gurëve në Veshkë

    

   Në përputhje me përparimet në mjekësi, Urologjia është ndarë në divizione që specializohen më tej në aspektin përkatës të urologjisë.

   Andrologjia: Andrologjia merret me diagnostikimin dhe trajtimin e mosfunksionimit seksual dhe infertilitetit tek meshkujt. Kur është e nevojshme, ai punon në bashkëpunim me Endokrinologjinë, Psikiatrinë dhe Njësitë e Fekondimit In Vitro për trajtimin e epshit të ulët, mosfunksionimet erektive, deformimet e penisit, çrregullimet hormonale që rezultojnë në infertilitet dhe infertilitet të faktorit mashkullor.

   Endourologjia: Në parim, ajo merret me diagnostikimin dhe trajtimin e gurëve në rrugët urinare dhe veshka dhe përdor teknika endoskopike. Gjithashtu, ESWL, Lithotripsia e Valës Shokuese Ekstrakorporeale, kryhet në këtë ndarje.

    

   Urologjia femërore: Organet (organet) e legenit të kolapsuara, mosmbajtjeje urinare, cistit intersticial, fshikëza tepër aktive dhe të gjitha sëmundjet e traktit urinar të femrave diagnostikohen dhe menaxhohen në këtë diciplinë.

    

   Uro-onkologjia: Tumoret beninje dhe malinje në veshkën, uretrat, fshikëzën, uretrën, penisin, testisin e skrotumit dhe gjëndrën e prostatës të meshkujve dhe tumoret beninje dhe malinje të traktit urinar të femrave diagnostikohen dhe trajtohen. Ai punon së bashku me departamentet e Onkologjisë Mjekësore dhe Onkologjike të Rrezatimit në trajtimin e të gjitha këtyre kancereve.

    

   Urologjia pediatrike: Në këtë diciplinë kryhen trajtime mjekësore dhe kirurgjikale të hidrocelave

   kongjenitale dhe të fillimit të fëmijërisë, hipospadive, kistit të kordonit, rrotullimit të testikujve dhe testikujve të pa zbritur; ky specializim merret edhe me synet për fëmijët.

    

   Shërbimet e ofruara nga Klinika e Urologjisë:

    

   TUR-prostata dhe fshikëza

   Biopsia e prostatës

   Inflamacion i gjëndrës së prostatës

   Trajtimi i hiperplazisë beninje të prostatës (TUR, HoLEP, Greenlight)

   Kanceri i prostatës (prostatektomi radikale)

   Kirurgji endoskopike e gurit

   Kirurgjia perkutane e gurit

   Trajtimi kirurgjik i varikocelës

   Derdhje e parakohshme

   Impotencë

   Inkontinenca e urinës

   Fshikëza mbivektive

   Infeksionet e traktit urinar

    

   Kirurgjia laparoskopike ju lejon të shkoni në shtëpi në të njëjtën ditë

    

   Përparimet në mjekësi kanë çuar gjithashtu në zhvillime revolucionare në fushën e Urologjisë. Operacionet laparoskopike, të quajtura edhe operacione të mbyllura, janë përdorur në procedurat urologjike për një kohë të gjatë. Për më tepër, përdorimi i endoskopisë në Urologji solli shfaqjen e endo-urologjisë. Gurët e traktit urinar që çojnë në dhimbje të padurueshme hiqen në një kohë të shkurtër pa bërë asnjë prerje dhe pacientët mund të rifillojnë jetën e tyre të përditshme rutinore në të njëjtën ditë.

    

   Për të gjithë pacientët e kualifikuar, kirurgjia laparoskopike preferohet në të gjitha spitalet e rrjetit Hera Healthcare. Ndërsa operacionet laparoskopike kryhen përmes prerjeve të vogla dhe shoqërohen me dhimbje më pak postoperative dhe qëndrim më të shkurtër në spital, rehatia dhe kënaqësia e pacientit maksimizohet.

    

   Ju lutemi na kontaktoni për të marrë informacion të detajuar në lidhje me çrregullimin tuaj urologjik dhe trajtimin e tij.

   HERA HEALTHCARE delivers intuitive, customized healthcare solutions to meet your treatment needs.

   GET A QUOTE

   Fill up the form
   and we will contact you as soon as possible.

   GET A QUOTE

   Fill up the form and we will contact you as soon as possible.

   Play Video

   Онлайн Консультации

   Подготовьтесь к лечению за границей Проконсультируйтесь с врачом онлайн!
   125 евро или
   150 долларов
   • Частная консультация
   • Аудиозвонок
   • Консультация по электронной почте
   • Бесплатное сопровождение координаторов HERA

   Online Consultation

   Get Prepared Well for Treatment Abroad Take Online Doctor Consultation!
   €125 or $150
   • Private Consultation
   • Audio Call
   • Conclusion by e-mail
   • Free Follow Up with HERA Case Managers
   Play Video

   Book an Appointment

   [latepoint_book_button]