+90 (534) 236 18 04

   Urologija

   Klinika za urologiju koristi i medicinska i hirurška sredstva za lečenje ovih oboljenja, koja se nazivaju urogenitalni poremećaji. U ovoj klinici se istražuju i strukturni i funkcionalni poremećaji muškog i ženskog urinarnog trakta i muških reproduktivnih organa. Ovi pregledi uključuju opšte pristupe poput laboratorijskih testova i slikovnih metoda koje koriste sve medicinske discipline, ali takođe su dostupne i dijagnostičke metode specifične za urologiju. Među njima su cistogram (vizuelizacija bešike rendgenskim snimkom), analiza sperme, urodinamički testovi (merenje intravezikalnog pritiska i zapremine), uroflovmetrija, antigen specifičan za prostatu, cistoskopija, ureteroskopija, cistourethrographi i biopsija prostate.

   Rešenje za bol izazvan kamenjem u bubrezima: endoskopsko lečenje bubrežnih kamenaca

   U skladu sa napretkom medicine, urologija se podelila na odeljenja koja su dalje specijalizovana za relevantni aspekt urologije.

   Andrologija: Andrologija se bavi dijagnozom i lečenjem seksualne disfunkcije i neplodnosti kod muškaraca. Sarađuje u saradnji sa jedinicama za endokrinologiju, psihijatriju i vantelesnu oplodnju za lečenje niskog libida, erektilne disfunkcije, deformacije penisa, hormonalne poremećaje koji prouzrokuju neplodnost muškog faktora.

   Endourologija: U osnovi se bavi dijagnozom i lečenjem kamenaca u urinarnom traktu i bubrezima i koristi endoskopske tehnike. Takođe se u ovom odeljenju vrši ESVL, ekstrakorporalna udarna talasna litotripsija.

   Ženska urologija: Dijagnostikuju se i leče prolapsirani ženski karlični organi, urinarna inkontinencija, intersticijski cistitis, prekomerno aktivna bešika i sve bolesti ženskih mokraćnih puteva.

   Uro-onkologija: Dijagnostikuju se i leče benigni i maligni tumori bubrega, mokraćovoda, bešike, uretre, penisa, testisa, skrotuma i prostate, kao i benigni i maligni tumori ženskih mokraćnih puteva. Zajedno sa odeljenjima medicinske onkologije i radijacione onkologije radi na lečenju svih ovih karcinoma.

   Pedijatrijska urologija: Izvode se medicinski i hirurški tretmani kongenitalne hidrocele koja se javlja u detinjstvu, hipospadije, ciste pupčane vrpce, torzije testisa i nespuštenih testisa; ova specijalnost se takođe bavi obrezivanjem dece.

   Usluge koje nudi Klinika za urologiju:

   -TUR-prostata i bešika

   -Biopsija prostate

   -Zapaljenje prostate

   -Lečenje benigne hiperplazije prostate (TUR, HoLEP, Greenlight)

   -Rak prostate (radikalna prostatektomija)

   -Endoskopska operacija kamena

   -Perkutana operacija kamena

   -Hirurško lečenje varikokele

   -Prevremena ejakulacija

   -Impotencija

   -Urinarna inkontinencija

   -Hiperaktivne bešike

   -Infekcije mokraćnih puteva

   Laparoskopska hirurgija vam omogućava da se vratite kući istog dana.

   Napredak u medicini takođe je doveo do revolucionarnog razvoja na polju urologije. Laparoskopske operacije, koje se nazivaju i zatvorene, već dugo se koriste u urološkim postupcima. Pored toga, upotreba endoskopije u urologiji dovela je do pojave endo-urologije. Kamen u urinarnom traktu koji dovodi do nesnosnih bolova uklanja se u kratkom vremenu bez rezanja i pacijenti mogu istog dana napustiti kliniku.

   Za sve pacijente koji ispunjavaju uslove laparoskopska hirurgija je moguća u svim bolnicama mreže Hera Healthcare. Laparoskopske operacije se izvode kroz male rezove i prouzrukuju manje postoperativnog bola , sa maksimalnim  komforom i zadovoljstvom pacijenta.

   Molimo kontaktirajte nas da biste dobili detaljne informacije o vašem urološkom poremećaju i njegovom lečenju.

   HERA HEALTHCARE delivers intuitive, customized healthcare solutions to meet your treatment needs.

   GET A QUOTE

   Fill up the form
   and we will contact you as soon as possible.

   GET A QUOTE

   Fill up the form and we will contact you as soon as possible.

   Play Video

   Онлайн Консультации

   Подготовьтесь к лечению за границей Проконсультируйтесь с врачом онлайн!
   125 евро или
   150 долларов
   • Частная консультация
   • Аудиозвонок
   • Консультация по электронной почте
   • Бесплатное сопровождение координаторов HERA

   Online Consultation

   Get Prepared Well for Treatment Abroad Take Online Doctor Consultation!
   €125 or $150
   • Private Consultation
   • Audio Call
   • Conclusion by e-mail
   • Free Follow Up with HERA Case Managers
   Play Video

   Book an Appointment

   [latepoint_book_button]