+90 (534) 236 18 04

   Kirurgjia e Përgjithshme

   Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme diagnostikon dhe menaxhon shumë sëmundje që janë shumë të gjata për t’u listuar.

   Megjithëse teknikat e vjetra kirurgjikale që datojnë prej disa shekujsh përdoren ende në fushën e Kirurgjisë së Përgjithshme, operacionet laparoskopike, endoskopike dhe të ndihmuara nga robotët, të quajtura zakonisht operacione minimale invazive, janë bërë gjithnjë e më të njohura falë zhvillimeve teknologjike.

   Kirurgjitë “Key-Hole” ndihmojnë në zbutjen e dhimbjes postoperative dhe qëndrimin më të shkurtër në spital.

   Qëndrimet në spital që zgjasin me javë janë reduktuar në disa ditë fal operacioneve laparoskopike, endoskopike dhe robotike. Në përputhje me mjekësinë moderne, dhimbjet postoperative të tilla minimizohen, dhe mund të menaxhohen me qetësues të thjeshtë. Dëmtimi i indeve të paprekura minimizohet nga teknikat moderne kirurgjikale, veçanërisht nga operacionet minimale invazive.

    

   Specializimi i mëtejshëm kthehet në sukses të mëtejshëm

    

   Procedurat kirurgjikale që nuk mbulohen nga ndonjë disiplinë tjetër kirurgjikale, duke përfshirë por pa u kufizuar gjinekologjinë, kirurgjinë kardiovaskulare dhe neurokirurgjinë, kryhen në këtë klinikë. Një gamë e tillë e gjerë procedurash ka bërë që Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme të specializohet më tej në fusha të caktuara (kirurgjia e gjirit, kirurgjia endokrine, kirurgjia hepatopankreatobiliare, kirurgjia gastrointestinale, kirurgjia e mbipeshes, procedura e transplantimit etj.), Megjithëse kufijtë nuk janë përcaktuar qartë.

    

   Eshtë e pashmangshme që Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme të miratojë një qasje multidisiplinare dhe të punojë së bashku me departamentet diagnostike (laboratorike, radiologji, patologji) dhe departamente terapeutike (kardiologji, nefrologji, mjekësi nukleare, endokrinologji, mjekësi pulmonare, mjekësi të brendshme etj.) në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve përkatëse.

   Kirurgjia endokrine:

   Merret me tumore beninje dhe malinje dhe sëmundje të tjera të gjëndrave sekretuese të hormoneve në trup. Këto sëmundje përfshijnë kanceret e tiroides, nyjet tiroide, strumën, tumoret dhe sëmundjet e gjëndrës paratiroide, pankreatitin akut dhe kronik, tumoret e pankreasit dhe sëmundjet dhe kanceret e gjëndrës mbiveshkore.

   Kirurgjia e gjirit:

   Merret me diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit të gjirit. Qëllimi kryesor është heqja e pjesës së gjirit të infiltruar nga tumori. Nëse kjo qasje nuk është e mundur dhe është e nevojshme të hiqet plotësisht gjiri,  bashkëpunohet me departamentin e kirurgjisë estetike, plastike dhe rindërtuese për rindërtimin e gjirit.

   Kirurgjia gastrointestinale:

   Trajtimi kirurgjik i sëmundjeve dhe tumoreve të ezofagut, stomakut, duodenit, zorrës së hollë, zorrës së trashë dhe rektumit.

   Kirurgjia hepatopankreatobiliare:

   Merret me sëmundjet dhe kanceret e mëlçisë, pankreasit dhe rrugëve biliare. Arsyeja pse këto tre organe adresohen në kombinim janë marrëdhëniet e tyre të ngushta anatomike dhe funksionale me njëri-tjetrin.

   Kirurgjia e mbipeshes (Obezitetit):

   Kirurgjia bariatrike kryhet për mbipesha që nuk mund të trajtohet me dietë, ushtrime fizike ose ilaçe. Detaje të mëtejshme janë në dispozicion në seksionin “Qendra e Obezitetit”.

   Kirurgjia e transplantit:

   Eshtë një nënndarje e Klinikës së Kirurgjisë së Përgjithshme që merret me transplantimet e organeve, veçanërisht transplantet e mëlçisë dhe veshkës. Për detaje të mëtejshme, ju lutemi shikoni seksionin “Njësia e Transplantit të Organeve”.

   Ju mund të përfitoni nga të gjitha mundësitë për trajtimin e sëmundjeve të menaxhuara nga Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme në rrjetin global të spitalit dhe mjekëve të Hera Healthcare.

    

   Ju lutemi na kontaktoni për këshillim special.

   HERA HEALTHCARE delivers intuitive, customized healthcare solutions to meet your treatment needs.

   GET A QUOTE

   Fill up the form
   and we will contact you as soon as possible.

   GET A QUOTE

   Fill up the form and we will contact you as soon as possible.

   Play Video

   Онлайн Консультации

   Подготовьтесь к лечению за границей Проконсультируйтесь с врачом онлайн!
   125 евро или
   150 долларов
   • Частная консультация
   • Аудиозвонок
   • Консультация по электронной почте
   • Бесплатное сопровождение координаторов HERA

   Online Consultation

   Get Prepared Well for Treatment Abroad Take Online Doctor Consultation!
   €125 or $150
   • Private Consultation
   • Audio Call
   • Conclusion by e-mail
   • Free Follow Up with HERA Case Managers
   Play Video

   Book an Appointment

   [latepoint_book_button]