+90 (534) 236 18 04

   Trajtimi i kancerit (Onkologjia)

   Shkalla e rritjes së qelizave në trupin e njeriut rregullohet nga mekanizma të caktuar kontrolluese. Faktorët gjenetikë dhe mjedisorë dëmtojnë këtë mekanizëm kontrolli, duke rezultuar në rritje anormale të qelizave dhe kancerin.

   HERA HEALTHCARE delivers intuitive, customized healthcare solutions to meet your treatment needs.

   GET A QUOTE

   Fill up the form
   and we will contact you as soon as possible.

   GET A QUOTE

   Fill up the form and we will contact you as soon as possible.

   Play Video

   Онлайн Консультации

   Подготовьтесь к лечению за границей Проконсультируйтесь с врачом онлайн!
   125 евро или
   150 долларов
   • Частная консультация
   • Аудиозвонок
   • Консультация по электронной почте
   • Бесплатное сопровождение координаторов HERA

   Online Consultation

   Get Prepared Well for Treatment Abroad Take Online Doctor Consultation!
   €125 or $150
   • Private Consultation
   • Audio Call
   • Conclusion by e-mail
   • Free Follow Up with HERA Case Managers
   Play Video

   Book an Appointment

   [latepoint_book_button]